miércoles, 12 de enero de 2011

Història complerta del cas

Entrevistador: Quant temps fa que es realitzen aquests cursos sobre TIC?
Professor: Doncs aproximadament fa dos anys. Va sorgir de la necessitat de diverses empreses que volien millorar el nivell de les TIC entre els seus treballadors. I es va decidir fer entre dos professors, en un principi i fer-ho proper als barris. En aquest cas amb aquest grup en un casal de barri a prop del seu lloc de treball.
Entrevistador: Normalment, quantes persones podrien ajuntar-se en una mateixa classe amb el mateix nivell?
Professor: Hem posat un màxim de 15 persones per aula, però normalment som entre 8 i 10 persones, per tal de dur a terme un bon procés d’ensenyament i que el curs es pugui adaptar a les necessitats individuals de cada un d’ells en la mesura que sigui possible.
Entrevistador: I com és que les empreses com aquest Centre de Dia per a Gent Gran s’hi apunten?
Professor: Perquè des de les empreses s’està potenciant molt el fet que ofereixin cursets de tot tipus per a que el treballador pugui gaudir i aprendre nous vessants dins l’horari de feina.
Entrevistador: Al llarg del curs, han aparegut dificultats? Quines? S’han pogut solucionar?
Professor: Les dificultats han estat originades des d’un començament per les diferències de nivells inicials respecte les TIC. Això ha fet que el ritme de treball no hagi estat l’adequat per a tots i no s’hagi pogut aprofundir en aspectes que persones amb un mínim nivell podrien haver aprofitat o fer activitats més individualitzades per aquelles que necessitaven d’un reforç continu..
Entrevistador: Després de cada curs, feu alguna classe de valoració o avaluació?
Professor: Al final de cada sessió els alumnes fan una prova per saber a quin nivell de estan. Igualment al final del curs es passa  una avaluació àmplia a cada alumne per a que valori el curs, els recursos humans, materials i opinions personals per afavorir la qualitat del servei.

No hay comentarios:

Publicar un comentario